Udhëzimet e përdorimit Keto Diet

Rekomandimet për përdorim Keto Diet: manual

Nutritionists këshillojnë t'i nënshtrohet trajtimit në identifikimin e fazë të hershme të trashje apo vetëm pesha e tepërt në pacientët e ndryshme të moshës dhe gjinisë. Në mungesë të sëmundjes kronike indikacione kapsula e mëposhtme:

  • mënyrë jetese i ulur;
  • overeating, duke përfshirë të shkaktuara nga çështjet psikologjike dhe stresit;
  • tendenca për mbrëmje snacking;
  • pabalancuar të ushqyerit.

Të gjithë këta faktorë do të më shpejt ose vonë do të çojë për të fituar peshë. Humbje peshe shpejtë me anë të ketosis do parandalimin e obezitetit dhe normalizes metabolizmin në trup. Produkt natyral punon jashtëzakonisht në mënyrë efektive dhe është i lidhur me një efekt kumulativ. Fjalë për fjalë çdo përdorim të çon në një përmirësim dhe restaurimin e proceset metabolike. Prandaj, ajo është e rekomanduar që të mos kaloni një dozë, sepse kjo ndikon në rezultatin përfundimtar.

Aplikimi Ramazani Dietë

Para se të përdorni Keto Diet, sigurohuni që ju nuk keni kontradiksionet për këtë metodë të humbjes së peshës. Këto përfshijnë:

  • sëmundjet kronike të organeve të brendshme, të cilat kërkojnë këshilla mjekësore;
  • reaksione alergjike në komponente;
  • shtatzënia;
  • fëmijët e moshës së.

Gjatë studimet klinike të produktit të kryera në Shqipëri, nuk ka pasur efektet anësore që lidhen me i saj konsum. Keto Diet tolerohet edhe nga pacientët.

Metoda e aplikimit

Merrni 2 kapsula dy herë në ditë me të paktën 200 ml ujë në temperaturë të dhomës. Nutritionists rekomandojmë që në këtë kohë të pini shumë ujë të pastër për të mirë dhe më të shpejtë mënyra e pastron trupin e toksinave dhe të mbetur yndyrë.

Keto Diet — të sigurt humbjen e peshës përmes ketosis. Kapsula mund të merret pa dëm për shëndetin. Ekstrakte bimore — në bazë të produktit, pra ndikimi është shumë i butë dhe në mënyrë efektive.