Shqyrtime rreth Keto Diet

 • Amarildo
  Kurrë nuk mendova se do të humbni peshë deri në 70 kg. Im peshë ka qenë gjithmonë një të mirë mbi 100, dhe nuk bother mua, deri sa unë filloi të ketë problemet e zemrës. Unë u përpoq kapsula Keto Diet dhe nuk kanë humbur. Pesha e majtë, dhe uria ishte jo, përkundrazi, unë kam qenë edhe më të lumtur se zakonisht!
 • Mirjeta
  Kam humbur 13 kg me këto kapsula në vetëm pak muaj. Unë mendoj se rezultati është i mirë, ka ende shumë punë për të bërë, por kur humbni peshë shpejt është e sëmurë, dhe Keto Diet çdo gjë shkon pa probleme dhe qetësi, vetëm për të ngrënë dhe të humbni peshë.
 • Arijan
  Ilaçi më i mirë unë kam provuar. Pesha e ndaluar dhe nuk është më në rritje, edhe pse tani unë të hani karamele dhe çokollatë. Me Keto Diet Kam arritur të humbasin gati gjysma, në këtë rast, është shumë e lehtë, pothuajse pa ndonjë ndryshim në shëndetësi.
 • Anita
  Ne e dimë kaq pak për trupin tonë, proceset e cila në atë të ndodhë. Për kapsula unë vetëm mësuar nga një mjek diete. Unë jam dembel, nuk mund të ulen në një dietë dhe për të stërvitur në palestër. Keto Diet — një të shpejtë dhe të lehtë rrugën, që kam arritur të humb 15 kg! Rekomanduar për këdo që është vetëm si mua!
 • Anita
  Vjet, vetëm viteve të luftës, por ende kishte për të fshehur në baggy rroba. Unë isha duke shpresuar për një mrekulli, por Keto Diet Unë u tha të kundërtën. Tani në pasqyrë unë shoh një të hollë dhe vajzë e lumtur!
Shqyrtime rreth Keto Diet, vlerësime pozitive dhe negative
4.6
5