Përvojë në përdorimin e Keto Diet

Përvojë në përdorimin e Sophie, Austri

Përvoja e përdorur Ramazani Dietë nga Sophie

Kohë sa unë mund të mbani mend, unë gjithmonë kam dieted. Ishte gjithmonë i uritur, i zemëruar dhe i heshtur, kam pasur probleme me lëkurën.

Ndonjëherë unë ende arritur për të humbur disa peshë, por pesha gjithmonë të kthehej. Im mjek diete më tha se një mundur humbje peshe të shpejtë me anë të ketosis duke përdorur Keto Diet.

Në bukurinë e të gjithë të mirë, kështu që unë vendosur për të provoni.

Rezultatet filluan të shfaqen pothuajse menjëherë! Në javën e parë kam humbur 5 më lbs. Për mua, kjo është e vërtetë magjike!

U ndjeva e madhe, e zuri gjumi vetëm 6 orë, por ishte plotësisht e zuri gjumi. Dhe më e rëndësishmja, nuk ka uri. Provoni këto kapsula me veten!

Përvoja në zbatimin nga Michael, SHBA

Michael opinionit rreth Ramazani Dietë

Për mua Keto Diet të bëhet një jetësore. Kurrë nuk besoja se do të jetë në gjendje për të ngrënë çdo gjë që unë si, dhe në të njëjtën kohë për të humbur në peshë.

Vetëm para, unë kam pasur një sasi të tepërta të karbohidrateve në dietën. Për shkak të kësaj, time peshë në moshën 29 ishte e ngushtë për 100 kg. Në Përgjithësi, kur unë të rregulluar sasinë e carbs, time peshe filloi të bjerë.

Por unë nuk mund të jetoj pa ushqim, unë dua të ushqimit të shpejtë dhe ëmbëlsirat.

Mik, të cilët kanë arritur shumë të humbur peshë pas përdorimit Keto Diet, më tregoi se si të përdorin këto kapsula. Unë duhet të them, pasi kam filluar të trajtimit, pesha filloi me shpejtësi rënie, unë nuk nevojë edhe për të braktisin carbs. Ky produkt është i sigurt humbja në peshë me anë të ketosis. Në vetëm 4 muaj kam humbur 24 kg!